Publistart helpt beginnende bedrijven aan gratis publiciteit in de plaatselijke krant. Dat gebeurt via sponsoring door MKB, bedrijfsleven, banken en verzekeraars.

Hoe werkt Publistart?

Bij een groeiend aantal detaillisten en bedrijven krijgen ondernemers een of meer vouchers ter waarde van 75 euro aangeboden. Zodra deze zijn bijgeschreven in deze website, logt men in met het KvK nummer, een eigen inlogcode met een wachtwoord. Je ziet de geldswaarde* vermeld en de hoeveelheid tekstmodules van telkens 1/12de pagina tablo´d die daarmee overeenkomen.

Je wilt naar een publicatie in de plaatselijke krant. Je gaat naar »Aanmelden voor publicatie«, waar je aanklikt en vervolgens drie schermen ziet, onder elkaar. Neem voor je begint, kennis van de huisregels.

In scherm 1 schrijf je de tekst voor de kop boven je artikel (bijvoorbeeld: Mooie schoenen bij Hendriks in Beek)

In scherm 2 schrijf je je verhaal, maximaal 80 woorden per module.

In scherm 3 vermeld je je co÷rdinaten: naam bedrijf, je voor- en achternaam, straat, postcode en adres, telefoonnummer en e-mail adres/url.

Mijn vouchers zijn nog niet bijgeschreven.

Zijn je vouchers nog niet bijgeschreven? Neem dan contact op met degene die je deze in het vooruitzicht had gesteld. Misschien heeft men ze nog niet aangemeld.

Waar krijg ik vouchers?

Bedrijven die Publistart vouchers aanbieden vindt u in het overzicht deelnemende bedrijven.

Deelnemer worden

Deelnemer worden van Publistart kost € 475,- voor 12 maanden, inclusief media-aandacht en POS materiaal. Vouchers koopt men in voor 75 euro plus 19% btw. Mail uw NAW gegevens met telefoonnummer naar info@publistart.nl en wij nemen contact met u op.